Cum alegi o scoala de masaj? – Alegerea trebuie să țină cont de nevoile personale, niște criterii importante sunt: a. acreditarea și recunoașterea; b. experiența formatorilor; c. avantajele unice ale școlii de masaj; d. durata și programul cursului; e. recenziile foștilor cursanți; f. costul cursului cu toate modulele incluse; .
Denumire curs ? – maseur, Cod RNCP (registrul național al calificărilor profesionale)– RO/04/0915/215, fostul cod COR (codul ocupațiilor din România) 325501, domeniu: 0915 Terapie şi recuperare. .
Competente dobandite ? – cursul este autorizat complet: 1. Etică și standarde profesionale specifice masajului 2. Asigurarea condițiilor igienico-sanitare în activitatea de masaj 3. Organizarea activității maseurului 4. Aplicarea masajului de întreținere și relaxare 5. Aplicarea masajului reflexogen 6. Aplicarea masajului terapeutic 7. Aplicarea drenajului limfatic 8. Aplicarea masajului anticelulitic 9. Aplicarea masajului profund al țesuturilor 10. Stabilirea tehnicilor și tipurilor de masaj 11. Dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a activității profesionale .
Diploma obtinuta la absolvirea cursului ? – certificat de calificare profesionala, acreditat de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei. .
Durata cursului ? – 4 luni, structurat pe module; .
Programul ? – 2 zile / săptămână x 3 ore; – exemplu de program, nu este la alegere, poate suferi modificări, se comunică la înscriere: a. joi 15-18, sâmbătă 09-12; sau b. vineri 15-18, sâmbătă 12-15. .
Cerintele minime ? – absolvent de liceu, cu sau fără bacalaureat: sau – pentru alte situații, detalii la secretariatul școlii. .
Taxa curs ? – 3050 lei (avans: 800 lei la înscriere, rata 2: 750 lei, rata 3: 750 lei, rata 4: 750 lei). .
Formatori de terorie si practica ? – Kt. dr. Budulan Radu: formator de maseuri de 13 ani, specializat masaj terapeutic; – As. bfkt. Buga Laura: formator de maseuri de 10 ani, specializat reflexoterapie si drenaj limfatic; .
Distributia teoriei si a practicii ? – 30 % teorie si 70% practica, realizate in aceeasi locatie. .
Actele necesare ? – Copie – ultimul act de studii minim liceu; – Original – adeverinta de la medicul de familie – clinic sănătos pentru cursul de masaj; – Copie – certificat de nastere; – Copie – certificat de casatorie (dacă este cazul); – Copie – act de identitate. .
Avantajele scolii ? – diploma de calificare autorizata; – sistem de predare interactiv, inovativ si complex; – concept stiintific, psihosomatic si energietic; – consumabilele necesare; – suport de curs digital, in format PDF; – practica din prima saptamana de curs; – grup de Whatsapp si Facebook (comunicare si fisiere); – notorietate, peste 1000 de absolvenți de calificare maseur; – consiliere profesionala si specializari; – comunitate locala de specialisti si acces la informatii de interes (locuri de munca, legislatie, marketing, etc.). .
Sustinerea teoretica si practica a cursului ? – Scoala de masaj: cartier Faleză Nord, mun. Constanța. .
De ce sa alegi meseria de maseur ? – este una dintre cele mai flexibile meserii, se pot executa 1-8 ore/zi, pe baza de programare realizata de terapeut; – se poate lucra acasa, la domiciliul clientului, cabinet propriu, angajat la stat (sanatoriu, spital, etc.) sau privat (salon, hotel, cabinet, croaziera, plaja, etc.); – meserie care ofera deosebita prin impactul pozitiv asupra vieții celor cu care lucram, mediul placut in care se desfasoara activitatea si flexibilitatea programului de lucru. . CM1503AR
Recomand cu căldură așa cum am fost și eu tratată in această clinică. Terapie la modul excelent. Încercați și veți avea o surpriză plăcută. 🙂
Mihaela Popa
03/02/2023
O experienta de neuitat,alaturi de cei mai mai buni si minunati terapeuti,medici!🤗🤗
Profesionalismul si dedicatia pentru aceasta meserie,este ca o binecuvantare pentru suflet si sanatate!🥰
Alina Giovana
27/12/2022
Profesionalismul primeaza!
Mădălina Gînju
27/12/2022
Servicii de calitate si personal ce îți oferă tot sprijinul!
Constantin Dobrin
27/12/2022
O parte din tehnicieni maseuri absolvenți:
Alte informații:
Teorie și practică
Practică
Examen final
Linkuri utile
Teorie și practică
• igiena cabinetului, terapeutului si clientului; • legislatie, etica si deontologie; • comunicare si relatia terapeut-client; • strategi de tratament; • marketing; • cadrul ambiental si managementul cabinetului; • modulele cu tot continutul necesar practicarii;
Practică
Practica se realizeaza intre cursanti, cu schimb, sub indrumarea formatorilor.
Examen final
La aproximativ o saptamana de la finalizarea cursurilor se sustine examenul de calificare in meseria de maseur. Comisia este formata din membrii ai frunizorului de formare si membrii reprezentati ai institutiilor autorizate. Examenul este format din proba de proiect, proba orala, scrisa si practica.